Kedves Felhasználónk!

Rengeteg munkával, fejlesztéssel a hátunk mögött és egy tartalmas tesztüzem után végre elindíthatjuk a megújult [freemail]-t, melyet jelenleg már 10 ezer felhasználó használ.

Mitől jobb az új [freemail]?
A megújult kinézet és az újragondolt regisztrációs felület mellett sokkal gyorsabb és megbízhatóbb lett a [freemail] működése.

2016. november 2-tól kezdődően napról napra egyre többen már a modernebb és stabilabb új rendszerben találjátok magatokat bejelentkezés után.

Ez a folyamat automatikusan zajlik, Te ebből csak annyit tapasztalsz majd, hogy a fiókodba belépve már az új felület és egy üdvözlő üzenet fog fogadni. Ha november 2-át követően bejelentkezve még nem az új felület jelenik meg, ne aggódj – az összes fiók átköltöztetése több hónapig is eltarthat.

A költözéssel kapcsolatban nincs semmilyen teendőd, viszont mindenképpen fel kell hívnunk a figyelmed arra, hogy a Felhasználási feltételeink 2.2 pontja alapján a kuka, a spam és a közösségi mappákban lévő 14 napnál régebbi levelek törlésre kerülnek. Ha fontos leveleid vannak jelenleg ezekben a mappákban, kérjük, mentsd le azokat, vagy helyezd át egy másik mappába.

Bármilyen észrevételt, javaslatot vagy panaszt szívesen fogadunk az info@freemail.hu email címünkre. Fordulj hozzánk bizalommal!

Reméljük, hogy az új [freemail] elnyeri a tetszésedet, és részese leszel az előttünk álló fejlődési szakasznak, melyben a [freemail] megújulása csak az első fejezet!

Üdvözlettel,
a [freemail] csapata

Megújul a [freemail]!